Brändistä on pidettävä huolta

Valion toimitusjohtaja Annikka Hurme perää maitoketjulta laatua, innovatiivisuutta ja kuluttajan kuuntelua. Jokaisella ketjun portaalla pitäisi tehdä tulevaisuudessa asioita nokkelammin.

Osuustoiminta seuraa aikaansa

Nykypäivän sanoja ovat uudistuminen, tarttuminen ajan hetkeen ja eläminen tässä päivässä. Olemme joutuneet oppimaan uusia tapoja toimia, ottamaan uutta teknologiaa käyttöön ja sisäistämään uusia asioita niin valtavalla nopeudella, että heikompia jo hirvittää.

Osuuskuntapubit yleistyvät Britanniassa

Yksi huurteinen pitkän työpäivän jälkeen kylän pubissa, joka on seissyt samalla paikalla satoja vuosia. Tähän kuvaan kiteytyy brittiläisyys. Mutta mitä tapahtuu, kun pubinpitäjä päättää lopettaa?

Vesiosuuskunnat – minä ne tulisi nähdä?

Vesiosuuskuntien tulevaisuus puhuttaa. Uusin rakennetun ympäristön tilaa arvioiva ROTI-raportti kokosi alan johtavien asiantuntijoiden näkökulmia vesihuollon nykytilasta ja antoi viestejä tulevaisuuden toimintapolitiikalle.

Vuorineuvos Kari Jordan: Kilpailukyvyn kehittäminen ei lopu koskaan

Metsä Groupin muodonmuutosta on tehty kymmenen vuotta ja se jatkuu yhä vaihe kerrallaan. Nämä vuodet konsernin johdossa olleen pääjohtajan, vuorineuvos Kari Jordanin mielestä ei voi sanoa, mikä olisi riittävän hyvä kilpailukyky. Kun jotain on saatu aikaan, pitää panna entistä enemmän pökköä pesään, jotta kisassa pärjätään.

Lauri Kontro: Halpaa ruokaa

S-ketju yllätti kuluttajat ilmoittamalla roimista hinnanalennuksista. Sunnuntaipäivänä julkistettu tieto tulvi radiosta ja televisiosta kuin keväinen säätiedotus. Lyhyen aikavälin hintaennuste lupaa halpaa ruokaa.

Luontoseikkailu kutsuu

Syvänniemi Seikkailu osuuskunta tarjoaa elämysmatkailua ja luontoliikuntapalveluja Kuopion etelälaidalla. Trendikäs ala ei tuo täyttä elantoa osuuskunnan jäsenille, mutta se vahvistaa oman kylän kiinnostavuutta matkailijoiden silmissä.

Left Menu Icon
Right Menu Icon