Osuustoiminnalliset kesälomavinkit

Monipuolisia kesätapahtumia järjestetään taas runsaasti eri puolilla Suomea.

Vinkit kokosi: Riku-Matti Akkanen
Jaa artikkeli

OT-lehti keräsi joukon kotimaan kesätapahtumia ja näyttelyitä, joissa järjestäjänä on osuuskunta tai osuuskunnan jäsenet. Osallistumalla tapahtumiin tuet samalla osuustoiminnallisten yritysten toimintaa.

Mukavaa kesää kaikille!

NÄYTTELYITÄ

1. Fiskars/Raasepori

Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta Onoman kesänäyttely Rabbit Holes on 21.5.-10.9.2023. Avoinna joka päivä klo 11-18. Näyttely on surrealistinen, moniaistinen ja monitaiteellinen näyttely- ja tapahtumakokonaisuus Fiskarsin Kuparipajalla ja sen ympäristössä.

Lue lisää tapahtumasta: www.onoma.fi

2. Helsinki

AKVART galleriaosuuskunta järjestää Suuri Maalaustapahtuma SAy -ryhmänäyttelyn 10.-16.7.2023. AKVART galleria on Suomen ensimmäinen ja ainoa akvarellitaiteeseen keskittynyt galleria. Osuuskuntaan kuuluu jo lähes 200 akvarellistia.

Lue lisää tapahtumasta: www.akvart.fi

KESÄKAHVILOITA JA MARKKINOITA

3. Ylöjärvi

Ylöjärven lukion Valon Tekijät -osuuskunnan nuoret yrittäjät pitävät idyllistä kesäkahvilaa Räikän uimarannalla Ylöjärvellä. Avoinna: ma-pe klo 11-19 ja la-su klo 10-19.

Lue lisää: www.facebook.com/valontekijatosk/

LIIKUNTAA JA LUONTOELÄMYKSIÄ

4. Syvänniemi/Kuopio

Syvänniemi Seikkailu osuuskunta tarjoaa luonto-ohjelmia kuten maastopyöräily-, patikointiretkiä, sauvakävely- ja lumikenkäily aktiviteetteja sekä muita virkistäviä ohjelmia.
Erikoisuutena on esteetön Synne järvilautta, joka liikennöi Kuttajärvellä tilauksesta.

Lue lisää: www.syvanniemiseikkailu.com

5. Puumala

Kostioniemi Golf Osuuskunnan pyörittämällä Puumala Golfilla pelaat kauniissa maalaismaisemassa Puumalan kunnassa Saimaan rannalla. Mm. golfkursseja, yksilö- ja ryhmäopetusta ja yritystilaisuuksia.
Golf Arien Puumalan mestaruuskisa lauantaina 12.8.2023 klo 11.30.

Lue lisää: www.puumalagolf.fi

6. Kurjenrahka / Loimaa, Mellilä

Osuuskunta Onnenjuuri tarjoaa hyvinvointia luonnon avulla. Osuuskunta tuottaa monenlaisia ohjelmapalveluja, mm. Metsämieli-tapahtumia, filosofisia kävelyjä luonnossa ja lammasjoogaa.

Lue lisää: www.onnenjuuri.com

7. Saimaa

Saimaa Coop Osuuskunta vuokraa sähköpyöriä ja sähköttömiä hybridipyöriä lisävarusteineen Puumalan saaristoreittiä varten. Kesällä 2017 avattu upea maisemareitti Saimaalla on tarkoitettu polku- ja moottoripyöräilijöille. Reitin pyöräilymatka on noin 60 kilometriä.

Lue lisää: www.saimaacoop.fi/

MUUT TAPAHTUMAT

8. Soini

Soinin Tapahtumat Osuuskunta järjestää Soinin kruunuhäät 15.7.2023 klo 19.30 – 02.00.
Näyttävä hevoskulkue Soinin keskustan läpi lähtee klo 19.30 Alajärven suunnasta ja jatkaa matkaa kohti Yhteistaloa (Multiantie 29). Tanssiesitykset klo 21.00 ja 22.00. Yleisöä tanssittaa esitysten jälkeen sisälavalla Suvi Karjula & In The Mood sekä ulkolavalla CCR coverband. Anniskeluteltta ja ruokamyynti ulkona.
Liput 15 € ja alle 12 v. ilmaiseksi.

Lue lisää: www.facebook.com/soinintapahtumatosuuskunta/

9. Joensuu

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa järjestää kaksipäiväisen Osuuskaupparock-festivaalin Joensuun ydinkeskustassa, Sirkkalan puistossa 4.-5.8.2023. Esiintyjinä nähdään muun muassa Portion Boys, Erin, Pete Parkkonen, Haloo Helsinki! ja Erika Vikman.

Lue lisää: www.osuuskaupparock.fi

Left Menu Icon
Right Menu Icon