OT-lehden vuosikirjanumero ilmestyy 6. syyskuuta!

Osuustoiminta-lehden analyytikkotiimi laati jälleen Osuustoiminnan Vuosikirjan tarkkanäköiset analyysit suomalaisesta osuustoiminnasta ja keskinäisistä yrityksistä.

Jaa artikkeli

Osuustoiminta-lehden analyytikkotiimi laati jälleen Osuustoiminnan Vuosikirjan tarkkanäköiset analyysit suomalaisesta osuustoiminnasta ja keskinäisistä yrityksistä. Tuhdissa lukupaketissa tulevat osuustoimintayritysten talouslukujen ohella kattavasti esiin myös vastuullisuuskysymykset, kuten ympäristöteot, läpinäkyvä arvoketju ja työllistävyys.

Analyytikkotiimin vetäjänä toimii Pellervo-Seuran osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus osuustoimintayritysten kouluttamisesta ja kehittämisestä.

OT-lehden analyytikkotiimiin kuuluvat ekonomi Jorma Savolainen, ekonomisti Yrjö Kotisalo, toimittajat Mauno-Markus Karjalainen, Antti Mustonen ja Antti Äijö, talous- ja strategiajohtamisen asiantuntija, PI-johtamiskoulun toimitusjohtaja, varatuomari Jukka Suvitie, tutkija Tapani Yrjölä PTT:stä sekä professori Petri Ollila Helsingin yliopistosta.

Mukana tiimissä on lisäksi OT-lehden toimituspäällikkö Riku-Matti Akkanen.

Tilastollisen dokumenttiprojektin vetäjä, tutkimuspäällikkö Pasi Saarnivaara työskentelee TNS-Gallup Elintarviketieto Oy:ssä. OT-lehden dokumenttiprojektin parissa hän on yhdettätoista kesää.

Osuustoiminnan Vuosikirja ilmestyy keskiviikkona 6. syyskuuta.

Left Menu Icon
Right Menu Icon