Osuustoiminnalliset kesälomavinkit

Osuuskunnat ovat vahvasti mukana kesätapahtumien järjestämisessä. OT-lehti keräsi tähän Suomen karttaan joukon kesätapahtumia ja näyttelyitä, joissa järjestäjänä on osuuskunta tai osuuskunnan jäsenet. Mukana on myös muita kiinnostavia tapahtumia, joissa on mukana osuuskuntia.

Jaa artikkeli

Osuuskunnat ovat vahvasti mukana kesätapahtumien järjestämisessä. OT-lehti keräsi tähän Suomen karttaan joukon kesätapahtumia ja näyttelyitä, joissa järjestäjänä on osuuskunta tai osuuskunnan jäsenet. Mukana on myös muita kiinnostavia tapahtumia, joissa on mukana osuuskuntia. Mukavaa kesää kaikille!

[bgmp-map category=”cot-vinkit]

 

TEATTERIA & MUSIIKKIA

 1. Teatteriosuuskunta EState juhlistaa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta esityksellään RAUTAVAARA Syvälahden viihdekeskuksessa Kangasniemellä 10.7.-15.8. www.teatteriestate.fi
 1. Musiikkijuhla Kärsämäellä 4.-6.8. Kärsämäen paanukirkossa. Kattilakosken kulttuuriosuuskunta tuottaa nykyisin ostopalveluna Kärsämäen kunnan kulttuuritoimen tehtävät. Musiikkijuhlan taustaorganisaatio on Musiikkia Paanukirkossa ry. Yhteistyökumppanin myös Suomenselän OP. www.karsamaki.fi

NÄYTTELYITÄ

 1. Farmari 2017 järjestetään Seinäjoella 14.–17.6. Tapahtumapaikkana on aiemmista näyttelyistä tuttu Seinäjoki Areenan ja Urheilutalon ympäristö aivan kaupungin keskustassa. Järjestäjänä ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Tapahtumassa on näytteilleasettajana myös Pellervo-Media Oy! www.farmari.net
 1. Osuuskunta Suomen Asuntomessut järjestää vuoden 2017 Asuntomessut Saimaan rannalla, vain kolme kilometriä etelään Mikkelin keskustasta. Asuntomessut järjestetään 14.7.-13.8. ja messut ovat kuukauden ajan avoinna joka päivä klo 10-18.www.asuntomessut.fi
 1. Nuutajärven Lasikylässä toimiva Nuutajärven Galleria Osuuskunta NuGO järjestää kesänäyttelyn Sydämen puolella – korut ja kunniamerkit. Näyttely on avoinna Vanhan Hytin hallissa 21.5.–26.8. www.nuutajarvi.fi
 1. Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta, ONOMA, järjestää kesällä 2017 Greetings from SUOMI -kesänäyttelyn, joka on yhdistelmä paikallisuutta ja kansainvälisyyttä.. Kuparipaja, 14.5.-24.9. www.onoma.org

KESÄKAHVILOITA JA MARKKINOITA

 1. Osuuskunta Kainuun Kuutamokeikat järjestää MaitolaituriBluussit Hiljaisen Kansan Niittykahvilassa Suomussalmella 3.8.2017 klo 18.00.  Itsenäisyysjuhlavuoden esiintyjänä on maailmallakin tunnettu Erja Lyytinen Power Trio. Niittykahvila on avoinna päivittäin 5.6.-18.6. klo 10-17, 19.6.- 6.8. klo 9- 8 ja 7.8.-13.8. klo 10-17. www.kuutamokeikat.fi
 1. Kyrönmaan Maatalousmuseo Osuuskunta järjestää Sirpistä Puimuriin -tapahtuman 29-30.07. Tämän vuoden teemana on tuttuun tapaan maatalouskoneet. Tapahtumapaikkana on Kyrönmaan Maatalousmuseon alue Isossakyrössä. www.maatalouskonemuseo.fi
 1. Soinin Tapahtumat Osuuskunta järjestää Wanahan ajan markkinat 15.7. klo 9-15, Soinin yhteistalon ympäristössä. Illalla pidetään perinteiset Soinilaiset Kruunuhäät, yhteistalolla klo 20-01. www.vanhatpaivat.com

LIIKUNTAA

 1. Syvänniemi Seikkailu osuuskunta Kuopiossa järjestää Multisport Syvänniemi –seikkailutapahtuman 26.8. Multisport –tapahtumassa suunnistetaan rastilta toiselle juosten, pyöräillen ja meloen. www.syvanniemiseikkailu.com
 2. Kostioniemi Golf Osuuskunta. Golfaa kauniissa maalaismaisemassa Puumalan kunnassa Saimaan rannalla. Mm. golfkursseja, yksilö- ja ryhmäopetusta ja yritystilaisuuksia. www.puumalagolf.fi

KOKO PERHEELLE

 1. PuskaPromotion osuuskunta järjestää koko perheen ilmaistapahtuman, Lasten festarit, su 6.8. klo 10-16 Helsingissä Hesperian puistossa Töölönlahdella. www.lastenfestarit.fi

Tiedot kokosi: RIKU-MATTI AKKANEN

Left Menu Icon
Right Menu Icon