Mikaela Chaigneau LSO Osuuskunnan jäsenpalveluvastaavaksi

LSO Osuuskunnan jäsenpalveluvastavaksi on nimitetty 2.11.2015 lähtien Mikaela Chaigneau.

Jaa artikkeli

LSO Osuuskunnan jäsenpalveluvastavaksi on nimitetty 2.11.2015 lähtien Mikaela Chaigneau. Hänen tehtävänään on kehittää ja markkinoida LSO Osuuskunnan jäsenpalveluita, tuottaa osuuskunnan kotisivuille ja muihin verkkoviestintäympäristöihin helposti lähestyttävää sisältöä jäsenille sekä tarjota hallinnolle toimivia tieto- ja dokumentointipalveluja. Lisäksi hän hoitaa muita osuuskunnan toimintaan liittyviä päivittäisiä tehtäviä.

Mikaela Chaigneau on koulutukseltaan BA (Hons) European Business. Hän on työskennellyt aikaisemmin mm. Raisio Oyj:n konserniviestinnässä projektitehtävissä sekä PhotoBox SAS:n (Pariisi) Suomen Country Managerina.

Left Menu Icon
Right Menu Icon