Viikon osuuskunta: Peliosuuskunta Expa

Peliosuuskunta Expa on huhtikuussa 2013 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on kehittää ja tukea suomalaista peliteollisuutta erityisesti Jyväskylän alueella.

Jaa artikkeli

Peliosuuskunta Expa on huhtikuussa 2013 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on kehittää ja tukea suomalaista peliteollisuutta erityisesti Jyväskylän alueella. Osuuskunta järjestää kuukausittain EXPA-tapaamisia, joissa verkostoidutaan ja inspiroidaan ihmisiä tekemään pelejä osuuskunnan kautta.

Expan jäsenillä on myös mahdollisuus käyttää osuuskunnan laitteistoa ja lisenssejä pelien tuotannossa ja julkaisussa. Expasta on tarkoitus tehdä konkreettinen avuntarjoaja pelintekijöille. Tähän pyritään osuuskunnan kautta. Expa tarjoaa jäsenilleen tukea esimerkiksi lainopillisissa asioissa ja markkinoinnissa.

Osuuskunnan kotipaikka on Jyväskylä.

Lue lisää: www.expa.fi

Julkaisemme viikottain esimerkkejä suomalaisista osuuskunnista. 

Left Menu Icon
Right Menu Icon