OT-lehden verkkosivut uudistuivat

Pellervo-Media Oy:n julkaiseman Osuustoiminta-lehden verkkosivut ovat uudistuneet. OT-lehden vastaavan päätoimittajan Anna Malkin mukaan verkkosivu-uudistuksessa ulkoasu on modernisoitu, ja rakennetta on kehitetty lukijaystävälliseen suuntaan.

Jaa artikkeli

”Verkkosivuilla julkaistaan kuluvan vuoden kuluessa aiempaa enemmän sisältöä, ja eri sisältötyyppejä, kuten liikkuvaa kuvaa, hyödynnetään aiempaa monipuolisemmin. Käytettävyydessä on kiinnitetty huomiota kasvavaan mobiilikäyttöön”, Anna Malk sanoo.

OT-lehden verkkosivujen ylälaidan sisältökategorioiden avulla löytyvät vaivattomasti eri aihepiirit. Valittavana on yritysreportaaseja, menestystarinoita sekä yhteiskunnallista muutosta käsitteleviä artikkeleita ja talousaiheita. Osuuskuntien luottamushenkilöt saavat OT-lehdestä työkaluja hallinnon tehtäviin parhailta asiantuntijoilta.

”Osuustoimintakeskus Pellervon tapahtumia ja osuustoiminnan ajankohtaisia aiheita voi seurata kätevästi Pellervon uusituilta nettisivuilta ja niin ikään juuri uudistetusta OT-lehden verkkoversiosta”, toteaa Pellervon hallituksen puheenjohtaja Petri Pitkänen.

”Käytettävyydessä on kiinnitetty huomiota kasvavaan mobiilikäyttöön.”

Tuore ulkoasu ja entistä käytettävämpi nettilehti on jatkoa OT-lehden kokonaisvaltaiselle uudistukselle, joka toteutettiin keväällä 2020.

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä OT-lehti katsoo yritysmaailmaa ja elinkeinoelämää Suomessa ainoana mediana jäsenomisteisten yritysten kautta.

Tutustu OT-verkkolehteen: https://otlehti.pellervo.fi/

Left Menu Icon
Right Menu Icon