Osuustoiminnan Vuosikirja 2020 ilmestyi

OT-lehden Vuosikirja-erikoisnumero ilmestyy tulevana torstaina 3. syyskuuta. Tälläkin kertaa OT-lehden analyytikkotiimi laati kattavat yritysanalyysit keskeisistä osuustoimintayrityksistä.

Jaa artikkeli

OT-lehden Vuosikirja-erikoisnumero ilmestyi torstaina 3. syyskuuta. Tälläkin kertaa OT-lehden analyytikkotiimi laati kattavat yritysanalyysit keskeisistä osuustoimintayrityksistä.

Vuosikirja analysoi totuttuun tapaan eri osuustoimintaryhmiä. Kuluttaja- ja palveluosuuskunnat sekä tuottajaosuuskunnat käydään läpi. Julkaisu käsittelee myös infraosuuskuntia ja pienosuuskuntia. Yhä vahvemmin mukana ovat uudentyyppiset sijoittajaosuuskunnat. Osuustoimintayritysten vastuullisuuden arvioinnilla on vielä aiempaakin keskeisempi rooli.

”Vuosikirja-erikoisnumero noudattelee koko Osuustoiminta-lehden uudistuksen linjaa, jonka taustalla olivat lukijoiden toiveet muun muassa paremmasta luettavuudesta ja modernimmasta ulkoasusta. Vuosikirja erottuu nyt aiempaa enemmän muista lehden numeroista. Mukana ovat samat aihepiirit ja yrityskokonaisuudet kuin aina ennenkin. Myös asiantuntijuudesta, monipuolisuudesta ja omaperäisyydestäkin on haluttu pitää kovasti kiinni”, Pellervo-Media Oy:n vastaava päätoimittaja Anna Malk toteaa.

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä OT-lehti on osuustoiminta- ja keskinäisten yritysten johdon ja hallinnon talouslehti. Kussakin numerossa on teema, jota käsitellään monissa lehden artikkeleissa.

Seuraa myös verkossa: https://otlehti.pellervo.fi/

Left Menu Icon
Right Menu Icon