Osuustoiminta-lehti digiversiona tilaajille!

Osuustoiminta-lehden tilaajat pääsevät nyt selaamaan E-arkistossa lehtien arkistokappaleita.

Jaa artikkeli

Osuustoiminta-lehden tilaajat pääsevät nyt selaamaan E-arkistossa lehtien arkistokappaleita.

Pellervo-Media Oy:n uusi palvelu löytyy osoitteesta www.pellervo-e-lehdet.fi ja se avautuu käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjätunnus on numerosarja, joka löytyy lehden takakannen osoitekentästä. Salasanana toimii tilaajan postinumero. Arkisto antaa tilaajille mahdollisuuden tutkailla Osuustoiminta- lehden ilmestyneitä numeroita vuodesta 2013 alkaen. Palvelu on maksuton ja koskee myös Maatilan Pellervon ja Kodin Pellervon tilaajia.

Palvelussa on monipuoliset hakutoiminnot. Sisällysluettelosta pääset klikkaamalla suoraan haluamaasi juttuun tai voit myös etsiä juttuja hakusanojen avulla. Klikkaus ilmoitukseen puolestaan johtaa ilmoittajan sivuille. Pellervon e-arkisto toimii tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Sähköisen lehtiarkiston kautta haluamme parantaa palveluamme ja kiittää lukijoita Osuustoiminta-lehden tilauksesta!

Left Menu Icon
Right Menu Icon