Tilausehdot

Tilausehdot

Tilaukset

Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta, ellei tilaaja muuta ilmoita. Tilaus on mahdollista aloittaa myöhemmin ilmestyvästä numerosta.

Tarjoukset: Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena.

Kestotilaus jatkuu niin kauan kunnes asiakas katkaisee tilauksen. Jo maksetun tilauksen voi katkaista maksetun kauden loppuun. Kestotilaajille tarkoitetun tilaajalahjan saaminen edellyttää ensimmäisen jakson maksamista.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus tilaamiseen.

Kustantaja pidättää oikeuden lehden ilmestymisaikataulun muutoksiin. Ilmestymisaikataulun mahdollisista muutoksista johtuen tilausaika voi muuttua.

Tilauksen maksaminen

Tilaus maksetaan laskun tietoja ja henkilökohtaista viitenumeroa käyttäen tilisiirrolla. Lasku postitetaan tilauskauden ensimmäisen lehden jälkeen. Huomaattehan, että laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Tarjoukset ja kampanjat

Tarjousta tai kampanjaa ei voi yhdistää jo voimassaolevaan tilaukseen.

Tilaukset ulkomaille

Lehden tilaus ulkomaille on mahdollista. Postimaksu vaihtelee kohdemaittain.

Osoitteenmuutokset

Osoitteenmuutosilmoitus Pellervo-Media Oy:lle on tilaajan vastuulla. Ilmoitattehan osoitteenmuutoksen ajoissa, jotta taataan lehden saapuminen perille. Huomaattehan, että osoitetiedot postitusta varten kerätään yli viikko ennen lehden ilmoitettua ilmestymispäivää.

Tilauksen irtisanominen

Kestotilaukset on mahdollista katkaista milloin vain, mutta jo maksettu tilaus katkeaa maksetun kauden loppuun.

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen tai ensimmäisen lehden/tuotteen vastaanottamisesta. Tilaus voidaan myös peruuttaa ennen tilausvahvistuksen tai lehden/tuotteen saantia. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Tilauksen voi perua Internetissä (palvelukortti), sähköpostitse (tilaukset@pellervo.fi), kirjeitse (Pellervo-Media Oy, PL 77, 00101 HELSINKI) tai puhelimitse (020 413 2636, arkisin klo 9–16).

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Pellervo-Media Oy:n julkaisujen markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää yhteystietojensa luovutuksen tai käytön ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme (tilaukset@pellervo.fi).

Left Menu Icon
Right Menu Icon