Viikon osuuskunta: Pikkaralan Frisbeepuisto-osuuskunta, Oulu

Joukko oululaisia frisbeegolfin aktiivisia harrastajia perusti Pikkaralan frisbeepuisto-osuuskunnan helmikuussa 2015. Osuuskunnan tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää uusi frisbeegolfrata Oulussa. Henkilöjäsenten lisäksi jäsenenä on Oulun frisbeeseura.

Jaa artikkeli

Joukko oululaisia frisbeegolfin aktiivisia harrastajia perusti Pikkaralan frisbeepuisto-osuuskunnan helmikuussa 2015. Osuuskunnan tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää uusi frisbeegolfrata Oulussa. Henkilöjäsenten lisäksi jäsenenä on Oulun frisbeeseura.

Kesän 2015 aikana rakennettiin talkoovoimin 18-väylän frisbeegolfille pyhitetty rata. Alue on noin 20 hehtaarin suuruinen ja sinne voidaan rakentaa jopa useampi rata. Jäsenyys osuuskunnassa antaa myös mahdollisuudet järjestää viikkokisoja ja isompia PDGA-kisoja radalla ilman ratavuokraa.

Lue lisää: www.pikkaralanfrisbeepuisto.fi

Esitelemme viikottain mielenkiintoisia osuuskuntia. Mikäli mielessäsi on esiteltäväksi sopiva osuuskunta voit kertoasiitä meille joko sähköpostitse riku-matti.akkanen@pellervo.fi tai jättämällä kommentin.

Left Menu Icon
Right Menu Icon